‘StadsGYM’

Lekker een uurtje trainen in een Gymzaal. Gebruik maken van het klimrek, de touwen, de bok. Het accent van het trainen ligt op het verbeteren van de dagelijkse beweegpatronen zoals het duwen, trekken, zitten, staan en gaan. Functioneel oefenen met een conditioneel accent.

De  StadsGYM trainingen zijn bedoeld voor mensen die (weer)op een verantwoorde wijze fit willen worden en/of voor fitte mensen die meer kwaliteit in hun dagelijkse bewegen willen. Daarnaast natuurlijk een mooi begin van energiek weekend.

 

StadsGYM voor ‘grote’ mensen start vanaf 7 oktober op zaterdagmorgen om 9.30 uur in de Gymzaal aan de Gerrit van der Veenstraat 1 te Middelburg.

Spreekt het je aan om in een groep, onder deskundige begeleiding, je weekend een energieke boost te geven en daarnaast iets te leren betreffende goed te bewegen,  dan ben je van harte welkom.  Laat even jouw interesse weten in een mailtje naar info@lijvbeweegcoach.nl

Tot en met 16 december zal er iedere zaterdag een training zijn.  Wil je graag meedoen laat het me even weten. E-mail: info@lijvbeweegcoach.nl of bel 06 28714288