Mijzelf

Als LIJVbeweegcoach ben ik graag de schakel tussen, goed beginnen en lang volhouden!

Over mij

Jij bent op zoek naar balans tussen werk en vrije tijd, tussen rust en beweging. Mijn drijfveer is jouw daarbij te ondersteunen, te motiveren en de spreekwoordelijke stok achter de deur te zijn.

Samen bereiken we de resultaten die jij voor ogen hebt.

’Er is niets mooiers dan de dag beginnen met een vroege hardlooptraining richting de opkomende zon. In alle rust hardlopen, geeft me energie. Na een opwekkende douche en een gezond ontbijt, voel ik die extra opgewekte energie  de hele dag door. Het maakt me vitaal, creatief, daadkrachtig. Mijn dag verloopt bijna vanzelf.’

Beweging is mijn passie. Ambitieuze, drukke en ondernemende mensen helpen naar een hogere kwaliteit van leven is mijn ambitie. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bewegen onze daadkracht verhoogt, ons meer creativiteit geeft en de wilskracht versterkt.

Dat boeit mij. Daarom heb ik er mijn beroep van gemaakt mensen in beweging te brengen. Al 30 jaar werk ik als beweeg- en vitaliteitscoach. En dagelijks zie ik mensen  groeien, hun zelfvertrouwen neemt toe. Ze leven dynamischer en gezonder.

Twee jaar geleden sprong ik zelf in het diepe. Als vitaliteitsprofessional begon ik met Lekker In Je Vel-bedrijf LIJV. Ik help ondernemende mensen het beste uit zichzelf halen, zodat ze een stevigere grip krijgen op hun kwaliteit van leven.

Maak hier een vrijblijvende Skype-afspraak voor een verdere kennismaking.

Blijvend verbeteren in kwaliteit

Om de kwaliteit ‘Up to date’ te houden ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitprofessionals (BOvV)

Een onafhankelijke beroepsvereniging, die de belangen behartigt van de vitaliteitscoach en vitaliteitstherapeut, waarmee we Nederland vitaler willen maken met gezonde en vitale activiteiten naar het beste wetenschappelijk bewijs. Met het jaarlijks verplicht volgen van clinics en bijscholingen blijf ik zo op de hoogte van de laatste inzichten. Zie ook: www.bovv.nl