Gezondheid en bewegen

Medisch

Alles over een haartransplantatie Istanbul

Heb jij er weleens over nagedacht om een haartransplantatie Istanbul uit te voeren? Misschien heb je last van kale plekken of wil je gewoon een vollere bos met haar. Wat de reden ook is, er is genoeg informatie dat je kunt verzamelen voordat je er aan begint. Lees hier meer over haartransplantaties.

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een ingreep waarbij er haren worden verplaatst op je lichaam. Dit gebeurt door de haarzakjes van bijvoorbeeld je baard te verplaatsen naar je hoofd. Zo kan het getransporteerde haarzakje op een nieuwe plek haren laten groeien. Er zijn verschillende technieken om te gebruiken, de haartransplantatie Istanbul wordt uitgevoerd in het buitenland. Een haartransplantatie Istanbul wordt altijd door een cosmetisch arts uitgevoerd. Na de ingreep kan het een aantal weken duren voordat je daadwerkelijk resultaat ziet, omdat de haren nog moeten groeien. Geduld is hierbij dus een schone zaak. Indien je voor bijvoorbeeld je bruiloft een haartransplantatie wil uitvoeren kun je het beste op tijd beginnen.

Voordelen

Wat nu precies de voordelen zijn van haartransplantaties? Simpel, je kunt genieten van haar op je hoofd. Misschien heb je wel last van haaruitval, of wil je gewoon net wat meer haar op je hoofd zoals vroeger. Het is geen lang proces om de haartransplantatie uit te voeren, dit maakt het een stukje makkelijker. Een ander voordeel van haartransplantatie Istanbul is dat het een eenmalige ingreep is. Nadat de uitvoering klaar is kun je voor een lange tijd genieten van de haargroei. Niet alleen mensen met kale plekken op hun hoofd vanwege ouderdom voeren dit uit, maar ook mensen die bijvoorbeeld een chemokuur achter de rug hebben.

Haartransplantatie Istanbul

Veel mensen kiezen voor een haartransplantatie Istanbul. Dat komt omdat de prijzen in Turkije aanzienlijk lager liggen dan in Nederland. Ook zijn de artsen in Istanbul erg specialistisch op het gebied van haartransplantaties. Indien je kiest voor een haartransplantatie Istanbul is het belangrijk om op zoek te gaan naar een goede kliniek waar jij je op je gemak voelt. Doe daarom goed onderzoek naar de arts en de kliniek zelf, lees reviews over het bedrijf en vraag een (online) consult aan. 

Nazorg

Na een haartransplantatie Istanbul kun je helaas niet genieten van een hammam. Je mag namelijk de eerste vier weken niet zwemmen, naar de sauna of hammam. Daarnaast dien je ook kort te douchen in het begin, om te voorkomen dat er beschadigingen oplopen. Het is belangrijk om goed om te gaan met de nazorg om voor het beste resultaat te zorgen. Een arts zal je hier ook duidelijk over informeren.

Conclusie

Een haartransplantatie Istanbul is een goed idee als je op zoek bent naar een specialistische arts die je voor een lager tarief dan in Nederland wil helpen met je probleem. Een arts zorgt voor het transporteren van haarzakjes waardoor je nieuwe haargroei krijgt. Ga in ieder geval op zoek naar een goede kliniek, doe onderzoek naar de arts en de kliniek zelf. De arts zal je informeren over de nazorg, maar een hammam in Istanbul kun je de eerste vier weken op je buik schrijven.

Aanbevolen artikelen