De lekker in je vel PLUK sessies 2018

‘De vitale stad’
Pluk de stad met gezonde stappen.

Vanaf 15 januari 2018, luk de stad met het zetten van extra stadsestappen. Jezelf letterlijk en figuurlijk in beweging zetten met stevige wandelingen in de binnenstad van Middelburg en zelfstandig stappen thuis. Samen met een coach, een stappenteller en andere deelnemers, het jaar op gezonde wijze beginnen.

Met ‘De vitale stad’ wil ik graag het initiatief nemen om het jaar 2018 gezond en vitaal te beginnen. Gedurende 4 weken ga je, stap voor stap aan de slag om het bewegen (weer) meer in je dagelijkse patroon terug te brengen. De coach en andere deelnemers zorgen dan voor het extra steuntje in de rug. Een stappenteller ( in bruikleen te leen) gaat jouw dagelijkse stappen bijhouden voor de andere momenten. Met dit extra zetje hoop ik dat je dan meer bewust gaat worden van een actievere leefstijl.

Nederlandse beweegnorm
Gedurende de dag voldoende in beweging zijn is goed voor onze gezondheid. De Nederlandse beweegnorm luidt; minimaal 30 minuten matig intensief bewegen. Het wandelen zou daar een ideale activiteit in kunnen zijn. Naast het krijgen of onderhouden van een goede fysieke gezondheid en zorgt een dagelijkse wandeling ook voor meer mentale fitheid zoals; beter overzicht, meer creativiteit, grotere wilskracht en meer initiatief.

Samen-starts om 20.18 uur.
Vanaf maandag 15 januari starten de gezamenlijke stapsessies steeds om 20.18 uur. We starten vanaf de markt voor het Stadhuis.
In de eerste week lopen we 5 avonden, ma-di-wo-do-vr, steeds rond de 30 minuten.
In de tweede week lopen we 3 avonden, ma-wo-vr, steeds rond 45minuten.
In de derde week lopen we 2 avonden, ma-do, steeds rond de 60 minuten
In de vierde week lopen we 1 avond, ma, rond de 75 minuten.
Deelname is gratis.

Extra coaching door vitaliteitscoach Peter van Lit
Voor deelnemers die er serieus een gezonde start van het jaar willen maken, bied ik als vitaliteitscoach de mogelijkheid voor extra persoonlijke coaching beter volhouden. Deze coaching zal vooral online plaatsvinden. Bij de extra coaching ontvangen de deelnemers ‘Mijn LIJV boek’( een vitaal logboek) en een professionele Stappenteller(in bruikleen). Deelname aan de extra coaching bedraagt €49,50 voor 4 weken. 

Aanmelding: info@lijvbeweegcoach.nl  

Verwachting
Februari
15 februari 2018
‘ZZzzlaap lekker, vitaal wakker!’

22 februari 2018
‘Bewust en vitaal eten’

Maart
22 maart 2018
‘Stap to run’
‘StappeRen’, interval(start)training met stappen, jogging, rennen en afwisselende oefeningen.