November inspiratiesessies ‘GRIP op stress’

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes.

In november hebben we de ‘Week van de werkstress’, van 13 november t/m 16 november. In het kader daarvan wil ik voor mensen die dagelijks druk zijn, privé en werk, en zichzelf regelmatig voorbij lopen, graag uitnodigen voor mijn drie energieke ‘GRIP op stress’ sessies, op 9, 16 en 23 november. Met deze sessies wil ik drukke mensen inspireren aan de hand van situaties uit ons dagelijks leven hoe je jouw grip op je drukke leven kan verstevigen en het kunnen inpassen van nieuwe energieke gewoontes in je drukke leven.

Juist de dingen doen die je graag wilt en de dag leegzuigen, in plaats van dat de dag jouw leegzuigt. Zodat jij meer veerkracht krijgt en je eventuele hindernissen makkelijker neemt. Na je werk energie over hebben om privé ook te kunnen floreren. Een betere balans in werk en privé.

9 november; ‘Energie PLUS, lig, zit, staan en gaan’.
Hoe kun je in onze huidige ‘beeldschermwereld’ je dagelijkse energiepot de hele dag door goed opgeladen houden. Dynamisch zitten, hoe kom ik in beweging voor meer energie.

16 november; ‘Bewust Busy’. Bewust druk zijn. Hoe kun je vitaal werken met een gezonde druk. Hoe kun je meer uit (gezonde)stress halen.

23 november; ‘ZZzzzzzzlaap lekker’
In het kader van onze dagelijkse energie is een goede nachtrust een belangrijk onderdeel. Wat heb je nodig voor een goede nachtrust? Hoe versla je jouw slaaprovers. Oh ja, neem een lekker kussen mee.

Wat kun je verwachten van de GRIP op stress sessies.
Je krijgt aanwijzingen en tips om meer GRIP op je drukke leven. We hebben het over ademhalen, bewegen, slapen en stress. Je krijgt praktische inzichten en tools die meteen met succes kunt gebruiken. Je werkt toe naar meer energiek, fysiek en dynamiek in je leven.

Bijwonen?
De sessies worden in (klein)groepsverband aangeboden op de donderdagavonden 9, 16 en 23 november van 20.00 tot 21.00uur in Healthclub Zeeland gezond/de LIJV-studio aan de Schenge 4 te Middelburg.

Graag vooraf inschrijven/informatie
E: info@lijvbeweegcoach.nl
WhatsApp: 06 28714288