GRIP op FIT! Kom weer goed in beweging!

GRIP (staat voor Gezonde Ritme’s InPassen met een vitale regelmaat) op FIT. In het komende najaar zijn er een aantal GRIP sessies waaronder GRIP op lekker leven, GRIP op gezond gewicht. We starten met GRIP op FIT met het accent op, in beweging komen voor onze fitheid en vitaliteit.

Je lekker fit en vitaal voelen. Dagelijks de energie en vrijheid te hebben om met voldoening zoveel mogelijk uit je dag te kunnen halen. Een vaste regelmaat en ritme om in beweging te zijn en lekker te trainen. Maar juist ook ontspannen. Hoe hou ik die balans? Wat moet ik daar eigenlijk voor doen?
Wat zijn de meest geschikte oefeningen? Het belangrijkste is hoe ga ik het volhouden. Je zal er versteld van staan hoe simpel dit eigenlijk kan.
In deze minicursus krijg je goede ins & outs hoe je het beste op een realistische wijze kan zorgen voor een stevige GRIP op jouw fitheid.
Gecombineerd met een praktisch ‘CoCoCo’ (comfort, correct en conditie ) trainingsprogramma zijn de oefeningen en kennis zeer simpel toe te passen en kun je er snel en praktisch zelf voor gaan

De locatie voor de minicursus is aan de groene oever van Middelburg bij de CycleHub. De minicursus start donderdagavond 31 augustus en zal plaatsvinden op 5 avonden .
Kosten voor deelname aan de minicursus bedraagt €75,00( Inclusief boek en evt. bruikleen sportmateriaal)
Meer informatie: info@lijvbeweegcoach.nl