Coaching

Werk je om te leven, leef je om te werken of wil je gewoon lekker werken en fijn leven?

Coaching

Herken je dit?

  • Je hebt weinig tijd om te ontspannen en slaapt slecht.
  • Ondanks dat je goed kan organiseren lukt het je niet om wekelijks extra beweegmomenten in te plannen.
  • Door het vele zitten heb je regelmatig terugkerende klachten aan rug, nek en schouders.
  • Een bewust eetpatroon is lastig vol te houden. Zeker op momenten dat je veel onderweg bent of deelneemt aan netwerkborrels en zakelijke etentjes.
  • Je bent een kei in uitstellen betreffende jouw eigen zorg voor gezondheid en fitheid .

Je mist af en toe de power. De grip op jouw daadkracht is niet altijd even krachtig. Het enthousiasme en de ambitie vragen soms net iets te veel energie zonder dat je er erg in hebt. De focus is niet altijd even vormvast waardoor je af en toe verdwaalt in je eigen gedrevenheid en daardoor af en toe de grip verliest op de  privé/werk balans.

In het 5 stappen coachingstraject ‘Energiek en daadkrachtig in je vel’ help ik je…

Hoe je met een drukke agenda toch voldoende in beweging kan zijn.
Hoe je (tussendoor) kan ontspannen, gedurende een drukke dag.
Hoe je aan een gezond gewicht kan komen zonder dieet.
Hoe je een goede nachtrust kan hebben waarbij je fit wakker wordt.
Hoe je nieuwe gewenste gewoontes het beste kan volhouden

Samen aan de slag

Individueel 1 op 1, met de LIJVcoach aan de slag om de gewenste stappen te gaan zetten. Wekelijks een coachingsmoment met of zonder training op afspraak. Met het bepalen van jouw wens en de haalbaarheid daarvan maken we samen een plan van aanpak wat de leidraad moet gaan worden van jouw traject. Met tussendoor evaluaties en voortgangstesten wordt er regelmatig teruggekoppeld of we op de goede weg zitten. Naast de wekelijkse contactmomenten krijg je, indien nodig, de beschikking over een persoonlijke trainingsApp, waarmee je thuis of in de healthclub aan de slag kan. Bovendien is er gedurende de begeleidingsperiode via What’sApp of skype een korte en snelle hulplijn voor vragen tussendoor.

Investering

Allereerst is er de investering in tijd.  Er zal wekelijks op afspraak een coachings- en/of trainmoment zijn van minimaal 30 minuten tot 1,5 uur afhankelijk van je gewenste doel(en). Een traject duurt minimaal 6 weken.

De 5 stappen naar energiek en daadkrachtig in je vel zijn:

Stap 1:
‘Mijn LIJV’
Aan de hand van een Lekker In Je Vel Scan, bepalen we jouw wens en de daarbij behorende doelen, die als leidraad gaan fungeren in jouw traject. We gaan op zoek naar jouw (on)gewenste gewoontes en onderzoeken jouw verander skills.

Stap 2:
‘In beweging komen’
Hierin ga je jezelf in beweging zetten. In beweging zetten betekent, dat we kijken naar je dagelijkse beweegmomenten en het wekelijks trainen. Naast de fysieke fitheid zal automatisch ook de mentale fitheid worden gestimuleerd (o.a. overzicht, creativiteit, motivatie en wilskracht).

Stap 3:
Energiek’
Hier gaan we bouwen aan jouw bronnen die de benodigde energie moeten gaan leveren zoals; eten en slapen. Gezonde voeding, voldoende bewegen en een goede nachtrust geven je de energie om dagelijks te kunnen vlammen.

Stap 4:
Dynamiek’
Stress niet minderen maar managen. Wat is stress. Hoe kunnen we het beste omgaan met stress. Hoe houden we het overzicht en de balans in onze prive/werksituatie. We hebben het o.a. over het nut van multitasken en ontspanningstechnieken.

Stap 5:
GRIP’
In je dagelijkse leven met vitale regelmaat gezonde Ritmes Inpassen. Hoe ga je je dat doen en vervolgens volhouden. Met aandacht voor Regelmaat, Ritme en Rust sluiten we het traject af.

Gratis kennismaking

Voor een gratis sessie hoef je alleen onderstaand formulier in te vullen. Zodra de aanmelding in mijn mailbox verschijnt, neem ik contact met je op voor een afspraak. In mijn studio of via Skype/ telefonisch maken we kennis met elkaar. Voordat we elkaar spreken, stuur ik je een intakeformulier om meer te weten te komen over je wens en de dingen waar je tegenaan loopt. Tijdens het kennismakingsgesprek vuur je al je vragen op me af. Aan de hand van het gesprek en het formulier geef ik je een vrijblijvend advies.

Andere vragen?

Vul ze gewoon in op het formulier en/of stel ze tijdens onze kennismakingssessie.

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Vul dan het formulier in en stuur het aan mij retour. Zet nu de stap naar een energieker en daadkrachtiger leven.

Lekker in je vel ritme

‘Persoonlijke ritme’ Aan de hand van een Lekker In Je Vel Scan, bepalen we jouw wens die als leidraad gaat fungeren in jouw traject. We gaan op zoek naar jouw (on)gewenste gewoontes en onderzoeken jouw verander skills.
'Beweegritme' Hierin ga je jezelf in beweging zetten. In beweging zetten betekent, dat je naast je fysieke fitheid ook automatisch de mentale fitheid zal worden gestimuleerd (motivatie en wilskracht).
'Energieritme' Hier bouw je aan jouw bronnen die jou de energie moeten leveren zoals; eten en slapen. Gezonde voeding en voldoende nachtrust geven je de energie om dagelijks te kunnen vlammen.
'Leefritme' Wat is stress. Wat kunnen we met stress. Hoe kunnen we er het beste mee omgaan?
Rust, Regelmaat en Ritme Dagelijks ontspanmomenten in kunnen lassen. Het overzicht houden. Lichaamsherstel. Structuur van de dag. Bewegen, PowerNaps, Vitabreaks