Bedrijf

LIJV in bedrijf

Meer grip op energie en dynamiek

Jouw vitale LIJV in bedrijf

Herken je dit?

  • Door mijn overwegende zittende werkzaamheden kom ik gedurende de dag te weinig aan bewegen toe.
  • Na een dag werken kom ik vaak moe en uitgeput thuis.
  • Ik heb regelmatig terugkerende klachten aan mijn nek,- schouder en rug.
  • Door de werkdruk verlies ik af en toe het overzicht over mijn dag.
  • Ik kan me moeilijk door de week ontspannen.

Werk je om te leven, leef je om te werken?

We leven in een drukke en snelle wereld waarin onze vitaliteit continu uitgedaagd wordt en onder druk staat. We worstelen met stress en klachten rondom onze mentale, fysieke en/of emotionele conditie. Zo kun je stress hebben van voedselkeuzes, stress van het werk dat je doet of stress van de zorgen over gezondheid. Ze remmen allemaal jouw vitaliteit. Hoe kun je met energie in het leven blijven staan? Hoe doe je dat en hoe hou je dat vol?

Lifecoaching

Als vitaliteitscoach kan ik je helpen om meer uit jezelf en uit je leven te halen via lifecoachen en leefstijlcoachen. De zaken waar jij zelf invloed op hebt, maar dan wel met vaardigheden die je nooit geleerd zijn. Vaardigheden zoals het helpen met levensdoelen bepalen, helpen met starten en vooral helpen met volhouden, waardoor je weer de regie kunt nemen over je eigen leven.

Leefstijlcoaching

Daarnaast leer ik je allerlei leefstijlvaardigheden. Vaardigheden zoals beter leren ademen, beter leren bewegen, beter met stress omgaan en betere voedingskeuze’s maken, waardoor je gezondheid en vitaliteit verbetert en je meer uit je leven kunt halen.

Bewust Busy

Je bent (graag) druk en vergeet daardoor af en toe goed voor jezelf te zorgen.
Je hebt regelmatig het gevoel dat je af en toe achter de feiten aanloopt.
Je wil  graag het verschil maken, in het leven, op je werk en privé.

Met  vier ‘Bewust Busy’ thema’s; beweeg, eet, slaap en leef, inspireer ik je hoe je op bewuste wijze binnen jouw drukke werkzaamheden toch extra energie kan opladen. Hoe je met stress kunt omgaan en hoe je jouw lijf na een dag hard werken een goed herstel kan bieden.

Het ‘Bewust busy’ programma motiveert je om in beweging te komen, bewuster te eten en voldoende te slapen.

  • Hoe werk ik gezond?
  • Van welke voeding krijg ik de meeste energie?
  • Welke oefeningen heb ik nodig om fitter te worden?
  • Hoe word ik energie wakker?

Het ‘Bewust busy’ programma geeft je vrijheid van leven.
Hoe hou je het overzicht op je werk en thuis?
Hoe ga je om met stress?

Op de werkvloer

Het GRIP programma wordt op maat aangeboden binnen het bedrijf op de werkvloer. Deze worden in overleg aangeboden in de vorm van kort & krachtige clinics en/of in persoonlijke 1:1 sessies en/of in een minicursus. Aan de hand van de wens en behoeften, bijv. specifieke werkklachten, werkdruk, stress, gezondheid, uitstraling, kan er dan een maatprogramma opgemaakt worden.

Wilt u meer informatie dan kunnen we een vrijblijvende afspraak maken en kijken naar de mogelijkheden voor meer vitaliteit op de werkvloer. Vul dan het formulier in en stuur het aan mij retour. Ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen.